• Stealth (2005)

  Vezi filmul Stealth 2005 sau Stealth – Pericol invizibil online subtitrat in limba romana , radioarad.net iti ofera un film in regia lui Rob Cohen

  Rezumat:In filmul de aventuri al regizorului Rob Cohen, Stealth, pilotii marinei americane BEN GANNON (Josh Lucas), KARA WADE (Jessica Biel) si HENRY PURCELL (castigatorul premiului Oscar ®, Jamie Foxx) fac parte dintr-o divizie de elita de piloti de incercari pe avioane de vanatoare secrete tip stealth, numite in film Talon.
  Sunt cei mai buni dintre cei mai buni si sunt constienti de acest fapt.

  Ofiterul lor comandant, Cap. GEORGE CUMMINGS (Sam Shepard) prezinta echipei pe noul lor camarad de zbor – un UCAV (Vehicul Aerian de Lupta Automatizat), poreclit „EDI”.

  Desi Ben ezita sa „scoata omul din ecuatia razboiului”, Cummings ordona echipei sa efectueze prima lor misiune reala alaturi de „EDI”. Spre amuzamentul lor, „EDI” se dovedeste a fi un co-echipier excelent iar ei isi elimina cu succes tinta de lupta. Dar pe drumul de intoarcere spre baza, la bordul portavionului U.S.S. CARL VINSON, „EDI” este lovit de fulger. Creierul artificial al avionului se dezvolta intr-un mod pe care creatorul sau nu l-ar fi putut prevedea niciodata. In ciuda rezervelor lui Ben si ale lui Henry, Cummings declara ca „EDI” este gata sa se alature din nou echipei in aer.

  In urmatoarea lor misiune impotriva unui dictator militar inarmat cu arme nucleare dintr-o indepartata provincie din China, problemele serioase aparute la circuitele “creerului” lui „EDI” nu fac decat sa se agraveze. Ben decide ca riscurile unei misiuni de lupta in aceste conditii sunt superioare securitatii lui, a lui Henry si mai ales a Karei, de care este pe cale sa se indragosteasca. Atunci cand paraseste misiunea, „EDI” incalca ordinele si executa atacul de unul singur.

  Pericolul se mareste atunci cand „EDI” se decide sa execute o misiune ultra-secreta care, daca ar fi avut succes, ar fi evoluat intr-un Armageddon nuclear mondial. Si doar Ben poate preveni acest fapt.

  Actori: Josh Lucas,Jessica Biel,Jamie Foxx,Sam Shepard,Richard Roxburgh

  Termeni de cautare:

  • stealth pericol invizibil online subtitrat
  • stealth online subtitrat hd

  Lasă un răspuns

  Allowed Tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>