• Taxi 3 (2003)

  Vezi filmul Taxi 3 2003 online subtitrat in limba romana , radioarad.net iti ofera un film in regia lui Gérard Krawczyk

  Rezumat:Se poate spune că Luc Besson  scenarist, lui Besson i se dau pe mână bugete uriaşe: el realizează „pelicule americane turnate în Franţa”, cu succes 100% la public, apreciate şi de criticii de cinema.

  Besson revine din 24 octombrie pe ecranele din România cu TAXI 3, al treilea lung-metraj din seria pe care a produs-o şi al cărei scenarist este.

  „Banda lui Mos Crãciun”, formatã din hoti care fac ravagii la Marsilia, reuseste de fiecare datã „sã opereze” fãrã ca politia sã poatã tine pasul. Desi încearcã sã rezolve problema, cãpitanul Gilbert nu reuseste, asta si datoritã faptului cã atentia îi este distrasã de o ziaristã asiaticã ce realizeazã un reportaj despre echipa lui.

  Subalternul sãu, politistul Emilien, nu poate face fatã Mos Crãciunilor, asa cã în ajutor îi sare prietenul sãu, Daniel, sofer de taxi.

  În timp ce Daniel nu se mai întelege deloc cu Lili, prietena lui, Emilien aflã cã Petra, frumoasa lui sotie, este însãrcinatã.

  Actori: Samy Naceri,Frédéric Diefenthal,Marion Cotillard,Emma Wiklund,Bernard Farcy

  Termeni de cautare:

  • film taxi 3 in limba rusa
  • taxi film onlain tradus in limba rusa

  Lasă un răspuns

  Allowed Tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>